APARAT CU ULTRASUNETE - IMPORT SUA, CARE OFERA PROTECTIE EFICIENTA IMPOTRIVA CAINILOR AGRESIVI

Cautam distribuitori in Romania si Moldova (pet shopuri, magazine de specialitate, etc)

Despre noi

Societatea Decofurniture Studio SRL este distribuitor autorizat pe piata din Romania inca din anul 1994 pentru aparate cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor agresivi - import SUA.

Aparatul cu ultrasunete este fabricat in doua variante: unul portabil pentru persoane denumit DAZER si cel fix sub denumirea de Animal Away.

Ambele aparate functioneaza pe baza de ultrasunete la o frecventa de 23.000-25.000 Hz, ce creaza un disconfort cainilor pasnici / agresivi, pe o anumita raza de actiune.

Societatea noastra a distribuit in ultimii 20 de ani aceste aparate unei game deosebit de largi de societati comerciale, institutii publice, persoane fizice, cu o pondere deosebita aparatul portabil tip Dazer. Printre utilizatorii aparatelor se numara ambasade si consulate acreditate in Romania, societati de televiziune prin cablu, scoli de dresaj pentru caini, firme de paza si protectie, regii de apa, de electricitate si gaze, factori postali, politisti, gardieni publici, medici de pe ambulante, pompieri, agenti de livrari, inspectori de teren, lucratori in salubritate, persoane fizice din toate judetele tarii.

Pentru exemplificare, enumeram dintre ambasade: Belgia, Canada, Brazilia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Maroc, Peru, Qatar. Thailanda, Ungaria, Bulgaria, cat si C.N. POSTA ROMANA S.A.- Directia Mun. Bucuresti, jud. Timis si Dimbovita, S.C. E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE S.A., S.C. CEZ ROMANIA S.A., A.P.I.A.-Sucursalele Mures, Sibiu si Salaj, S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A., S.C. Romtelecom S.A., S.C. Aquatim S.A. Timisoara, R.A.J.A.C. Iasi, R.A.J.A.C. Constanta, S.D.F.E.E. Arad, S.C. DISTRIGAZ S.A.- Sucursalele Ialomita, Giurgiu, Mehedinti, Iasi, S.C. CONGAZ S.A. Constanta, S.C. Salubris S.A. Iasi, Lafarge Ciment Romania S.A., Institul Francez, Consiliul Britanic, Scoala Japoneza, Agentia de Cooperare Internationala a Japoniei si multi altii.