APARAT CU ULTRASUNETE - IMPORT SUA, CARE OFERA PROTECTIE EFICIENTA IMPOTRIVA CAINILOR AGRESIVI

Cautam distribuitori in Romania si Moldova (pet shopuri, magazine de specialitate, etc)

Beneficii

Specificatii

DAZER ESTE PROTECTIA SIGURA PENTRU TINE SI CEI DRAGI!

DAZER VA OFERA:

 • SIGURANTA
 • FIABILITATE
 • EFICIENTA
 • USURINTA IN UTILIZARE
 • UN MOD EFICIENT DE DRESAJ

Atacurile cainilor agresivi, fie cu proprietari nepasatori sau neatenti, fie fara stapani, devin o problema din ce in ce mai mare pentru fiecare dintre noi.

Dazer reprezinta o varianta eficienta si comoda de aparare impotriva atacurilor cainilor agresivi, ajutandu-va sa va feriti de muscaturile de caine cu urmari grave.

APARATUL CU ULTRASUNETE PE CARE VA PUTETI BAZA

Multe aparate se lauda cu caracteristici deosebite la preturi mai mici, dar originea lor este incerta, iar calitatea va poate dezamagi de la prima utilizare, cu consecinte grave.

ATENTIE! EXISTA MULTE APARATE PE PIATA CARE PROMIT PERFORMANTE LA PRETURI MICI.

RISCATI SA DESCOPERITI INEFICIENTA PREA TARZIU!

aparat cu ultrasunete dazerDazer este aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi - import SUA, care si-a concentrat in permanenta eforturile pentru imbunatatirea eficientei si cresterea calitatii. Astazi, va punem la dispozitie un produs de succes, stabil si de incredere.

De-a lungul timpului, am castigat increderea clientilor din Romania. Printre realizarile noastre, suntem mandri ca Posta Romana foloseste peste 400 de produse ale noastre pentru siguranta angajatilor sai.

TOTI MEMBRII FAMILIEI MERITA SA FIE IN SIGURANTA

Din pacate, multe victime ale atacurilor cainilor sunt copii. Evitati aceste traume cu repercusiuni grave in dezvoltarea ulterioara, folosind aparatul cu ultrasunete Dazer - import SUA.

Biciclistii si patinatorii pe rotile sunt si ei vizati de multe atacuri. Usor si ergonomic, cu clema de prindere, Dazer va insoteste fara a va incomoda,  in orice loc, indiferent de prezenta cainilor agresivi.

Cainii dumneavoastra de companie pot fi si ei atacati de alti caini, fie vagabonzi, fie scapati din lesa. Desi nu sunt mediatizate, atacurile la care pot fi expusi cainii dumneavoastra, pot avea consecinte grave:

 • RANI GRAVE
 • MONTA NEDORITA
 • SCAPARE DIN LESA
 • FUGA CE POATE DUCE LA RATACIRE
 • DOBANDIREA UNEI FRICI SAU FOBII
 • RANIREA POSESORULUI SI A ALTOR PERSOANE

SA ASIGURAM IMPREUNA PROTECTIA PERSONALULUI DE PE TEREN

muscatura caine agresivAngajatii firmelor de curierat, cablu, electricitate, gaze naturale, paza si protectie, de apa si canalizare care se deplaseaza pe teren sunt expusi in fiecare zi atacurilor cainilor agresivi. Curierii si postasii care transporta cutii sau genti mari incita agresiunea cainilor si au o libertate de miscare diminuata. Prin simpla apasare a unui buton, cainii sunt indepartati la o distanta confortabila.

De multe ori s-au semnalat atacuri asupra angajatilor firmelor de utilitati (apa, gaze, curent, canalizare, internet, telefonie si multe altele). Agenti agresati de caini, care au fost blocati in masinile de serviciu sau in diverse locuri in care isi desfasurau activitatea (pe stalpi, pe cladiri, in sisteme de canalizare si altele) pot avea acum permanent la indemana un dispozitiv eficient, rezistent si usor de folosit.

ALTE BENEFICII DAZER

aparare caini agresiviAparatele cu ultrasunete pot fi folosite cu succes pentru stapanirea si educatia cainilor si pisicilor proprii, fiind un instrument util, comod si bland, dar care are rezultate bune in schimbarea comportamentului canin. Poate fi folosit in cazul cainilor care “fura” mancarea din locuri nepermise sau care invadeaza spatiul personal al invitatilor.

Aparatul cu ultrasunete Dazer este foarte util si pentru adaposturi de caini si canise, de hoteluri canine si alte facilitati pentru animale de companie, deoarece prezinta solutia rapida de calmare si dezamorsare a unei situatii de incaierare, nervozitate a animalelor, atacuri asupra oamenilor sau alte animale.

dazer impotriva cainilor agresiviCategorii de utilizatori:

 • biciclisti 
 • agenti de interventie si paza
 • cititori de contoare
 • pompieri
 • personalul de la telefonie
 • medici
 • comis-voiajori
 • agenti de livrari
 • factori postali
 • inspectori de teren

Aparatele folosite de mii de clienti multumiti au castigat increderea marilor companii din Romania.

Specificatii

Beneficii


DAZER este un aparat portabil ce indeparteaza cainii cu ajutorul ultrasunetelor si este folositor oricarei persoane care se teme de caini.

DAZER este o alternativă umană la spray-uri si la alte metode utilizate pentru a evita muscaturile de caine.

DAZER emite sunete de inalta frecventa (25.000 Hz), inofensive si abia perceptibile de oameni dar percepute de caini nedaunandu-le fizic, ci creand doar un discomfort acustic pronuntat. Aparatul actioneaza cu eficienta buna pana la o distanta de aprox. 5-6 m, dar si mai indepartata in functie de abilitatea acustica a animalului. Reactia normala a cainelui este de a se opri si in multe cazuri de a se retrage nedumerit si a se indeparta pentru a iesi de sub incidenta sunetelor deranjante.

Dazer este un dispozitiv eficient impotriva cainilor agresivi sau fara stapan.

Utilizarea DAZER-ului in cazul cainilor prietenosi, surzi, batrani sau pe propriul animal de companie poate sa nu produca o reactie semnificativa. Deoarece eficienta DAZER-ului depinde de emisia de ultrasunete, multi factori ii pot influenta performantele. Astfel, distanta, varsta, si temperamentul  animalului reprezinta numai o parte a acestor factori (cei mai importanti).

Caracteristici generale:

 • frecventa sunet emis: 25.000 Hz
 • greutate: 122 g (incluzand bateria)
 • dimensiuni mici: 11,7 x 5,7 x 3,5 (cm)
 • sursa de alimentare: baterie de 9V alcalina, incorporata
 • clema metalica de prindere la curea, in geanta sau buzunar
 • carcasa din plastic ABS
 • durata de functionare semnalizata prin aprinderea LED-ului de culoare rosie
 • usor de folosit – doar se indreapta spre animal si se apasa butonul
 • ergonomic 

MOD DE UTILIZARE AL APARATULUI DAZERaparat cu ultrasunete dazer

 1. Indreptati DAZER-ul spre cainele agresiv.
 2. Apasati butonul dispozitivului si activati DAZER-ul pentru 1-2 secunde.
 3. Repetati pasul anterior pana cand animalul se indeparteaza sau se opreste .

Indreptati aparatul cu senzorul catre cainele care se apropie. Emisia DAZER-ului fiind directionata, eficienta sa scade atunci cand este orientat intr-un anumit unghi  fata de tinta.

Emisiile repetate de cate 1-2 secunde sunt mai eficiente decat o apasare continua a butonului. Cu toate că animalul va auzi sunetul de inalta frecventa de la 7 metri sau mai mult, acesta este mai eficient si mai deranjant pentru caine la o distanta de 2 pana la 5 metri.

Multi experti considera ca problemele cauzate de cainii aparent agresivi sunt evitate mai degraba prin apropierea fara ezitari de animalul in cauza decat prin fuga. DAZER-ul ii permite utilizatorului sa treaca cu incredere pe langa animalele agresive.

UTILIZAREA CA INSTRUMENT DE DRESAJ

aparare caini si dresajDAZER-ul poate fi utilizat deasemenea cu succes, in dresaj in situatii precum : invatarea unor comenzi, linistirea cainilor care latra, indepartarea cainilor de mobila. DAZER-ul trebuie utilizat la o distanta de aproximativ 1,5 m (sau mai mult) atunci cand este folosit ca instrument de dresaj.

La prima sa activare, DAZER-ul poate provoca retragerea animalului din zona in cauza. Aceasta reactie este normala si este rezultatul recunoasterii sunetului si intensitatii sale, de catre animal. Sunetul nu provoaca nici un rau fizic animalului.

Folositi Dazerul imediat dupa o comanda vocala, pentru a o accentua. Dupa ce comanda verbala a fost data, DAZER-ul se indreapta catre animal si se activeaza prin apasarea butonului timp de o secunda. Se repeta activarea inca o secunda daca animalul nu raspunde imediat. Se utilizeaza de asemenea metode standard de dresaj (cicluri repetitive si metode pozitive de accentuare a comenzii).

 INLOCUIREA BATERIEI (utilizati numai o baterie alcalina de 9V)

 1. Desfaceti cele doua suruburi metalice de pe partea inferioara a DAZER-ului.
 2. Ridicati capacul. Indepartati cu grija bateria.
 3. Introduceti bateria noua (avand grija sa respectati polaritatea), apoi montati capacul si strangeti suruburile.

TESTAREA FUNCTIONALITATII APARATULUI

In timp ce butonul aparatului este apăsat, LED-ul se va aprinde avand o culoare de rosu intens, luminand in mod constant si indicând faptul că DAZER-ul functioneaza sii bateria este bună. Dacă LED-ul nu se aprinde, înlocuiti bateria cu una noua alcalina de  9V.

ATENTIE!

 • NU APASATI, LOVITI sau ZGARIATI SENZORUL CIRCULAR DE CULOARE ARGINTIE. Atingerea, apasarea sau fortarea fetei argintii a senzorului poate defecta definitiv DAZER-ul, reducandu-i eficienta si afectandu-i modul de functionare.
 • DAZER este conceput pentru a fi un ajutor in indepartarea cainilor agresivi sau in dresajul cainilor proprii. El nu va fi folosit pe alte animale. Nu se va folosi in nici un alt scop in afara celor recomandate de producator.
 • DAZER-ul nu va fi eficient in cazul cainilor cu probleme de auz.
 • Nu apropiati niciodata dispozitivul de urechi. Chiar daca nu auziti nici un sunet, dispozitivul poate provoca un disconfort datorita presiunii intense a sunetului.

PRET: 225 LEI (transport inclus)