APARAT CU ULTRASUNETE - IMPORT SUA, CARE OFERA PROTECTIE EFICIENTA IMPOTRIVA CAINILOR AGRESIVI

Cautam distribuitori in Romania si Moldova (pet shopuri, magazine de specialitate, etc)

MEGA OFERTA LA DAZER!

COMANDA

aparat cu ultrasunete impotriva cainilor agresivi

Comanda acum aparatul cu ultrasunete
pentru indepartarea cainilor agresivi
si beneficiezi de un pret promotional
numai prin comanda online!

 Descriere aparat cu ultrasunete impotriva cainilor - Dazer II

 

Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor reprezinta o solutia eficienta pentru indepartarea cainilor agresivi. Cainii comunitari au fost si vor  ramane intotdeauna o problema pentru multi dintre dumneavoastra. Din pacate, acesti caini sunt prezenti peste tot, la fiecare colt de strada, in parcuri, locuri de joaca, sau chiar in fata casei dumneavostra.

Dispozitivul Dazer impotriva cainilor  are conceput un design modern si silentios  ce permite  folosirea acestuia, atat de catre copii, cat si de adulti, in timpul mersului pe jos sau cu cainele de companie, evitand montele nedorite. Aparatele  impotriva cainilor pot fi folosite cu usurinta  si de postasi, biciclisti, joggeri, politisti, curieri si alte persoane care isi desfasoara activitatea pe teren in general. Acest aparat cu ultrasunete este prevazut cu o clema metalica de prindere la curea, pe diverse accesorii sau chiar de buzunar.

 

Cum functioneza aparatele cu ultrasunete impotriva cainilor?

 

Dispozitivul emite sunete cu o frecventa de 25.000 Hz, sunete care nu sunt percepute de urechea umana, insa pot fi auzite foarte bine de caini. Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati DAZER-ul spre cainele pe care doriti sa il tineti la distanta si sa apasati succesiv butonul dispozitivului pentru 1-2 secunde. Ultrasunetele emise de aparat vor deranja animalul, obligandu-l sa se indeparteze din proximitatea dumneavoastra.

Unul dintre aspectele importante consta in faptul ca, pe langa protectia oferita, aparatul Dazer nu afecteaza animalele si nici mediul inconjurator. Ele nu sunt toxice, nu folosesc chimicale, otravuri sau alte substante periculoase, putand fi utilizat asadar si in scopuri de antrenament al cainilor, acestia asociind actiunea ultrasunetelor cu o comanda.

In ceea ce priveste raza de acoperire, nu trebuie sa va faceti griji. Aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor actioneaza cu eficienta dovedita pana la o distanta de aprox. 5-6 m, dar si mai indepartata in functie de abilitatea acustica a animalului.

Pentru cei care au deja probleme cu animalele care strica aranjamentele de flori din gradina sau doresc sa previna astfel de incidente neplacute, exista  aparatul cu ultrasunete impotriva cainilor  Animal Away. Acest aparat il puteti fixa in locurile dorite de dumneavoastra, fara a va limita la o anumita zona.

 Acest dispozitiv impotriva cainilor  ofera o raza mai mare de acoperire, pentru o suprafata descrisa de un arc de cerc cu unghiul de 70° si o distanta de circa 10 m, respectiv aproximativ 62 mp (spatiu liber, fara obstacole). Animalele nedorite ( caini, pisici, iepuri salbatici, veverite etc. )  vor fi detectate in interiorul suprafetei protejate si alungate cu ajutorul celor 25.000 Hz.

Atentie! Aceste ultrasunete emise de aparat nu provoaca nici un rau fizic animalelor, ci doar un disconfort acustic.

Firma noastra este importator unic si exclusiv in Romania al acestui aparat cu ultrasunete impotriva cainilor inca din anul 1994, iar de atunci, printre utilizatorii DAZER-ului se numara societati de televiziuni prin cablu, scoli de dresaj pentru caini, Romtelecom, firme de paza si protectie, regiile de apa, electricitate si gaze, numeroase persoane fizice din toate judetele tarii, nenumarate consulate si ambasade acreditate in Romania.